lördag 23 januari 2010

Lördag = sovmorgon

Äntligen fick jag sova ut! som jag längtat :) Har haft lite svårt för att somna på kvällarna men igår var det andra bullar. Erik fick väcka mig för att jag snarkade ha ha

Idag ska vi kolla säng. Erik har ont i ryggen och vi misstänker att det kan vara sängen. Vi ska åka till Kinna bädd och bädd. Jag kollade in deras hemsida och hittade snygga sängar med snygga tyger.

Bild är hämtad från: http://www.baddochbadd.se/

Visst är det fint med lite färg och mönster på sängen!

Ha en bra dag!

söndag 10 januari 2010

Snabba cash

Håller på att lägga in Snabba cash i Itunes så att jag kan lyssna på min Ipod när jag är ute och går. Tar lite tid men jag scannar gamla diabilder under tiden. Det är kul att se sina föräldrar i sina unga år :) Så snygga de är!

lördag 9 januari 2010

Min Iphone...

...är saknad, snyft.

Var tvungen att lämna in den häromdagen då Erik upptäckte att ena kromkanten var för hög. Tydligen var det fler som behövt lämna in den pga detta. Hoppas att de hör av sig i veckan så att jag får tillbaka den snart. Jag ska investera i ett skydd till den. Erik hittade snygga på Iskin, www.iskin.com

Allt att vinna - Robin Pilcher

Är det någon som läst Allt att vinna av Robin Pilcher? Det får bli den första boken 2010. Har även börjat lyssna på Snabba cach av Jens Lapidius samt läst några rader ur Marianne Fredrikssons Blindgång.

:( biblan var stängd

Usch vad tråkigt! Biblioteket var stängt! Får försöka få tag i Anna och se om hon kan låna ut lite böcker...

Camilla Läckberg

Tänkte börja med att läsa Camilla Läckberg. Ska gå till biblioteket nu och se om de har hennes böcker.

Det var längesedan jag gick till biblioteket...

fredag 8 januari 2010

Nyårslöfte - Börja läsa mer böcker

Känner att det är dags att ta tag i mitt läsande. Läser nästan aldrig och känner att jag behöver det dels för att öka läshastigheten men också för att bli mer allmänbildad. Är det någon mer än jag som känner så? Är det någon mer som vill hänga på och börja läsa med mig? Hör gärna av er och ge bärna boktips!
Funderar på att göra en lista som ska betas av under året som går. Några klassiker, några deckare etc. Ge mig gärna tips!