lördag 29 maj 2010

Göteborg nästa

Nyklippt och slingad :)







Nu är det Göteborg som gäller och shopping till Julia. Ha en bra lördag!


torsdag 27 maj 2010

Uppdatering Strömstad

Äntligen ska ni få lite uppdatering av vår resa till Strömstad. Vi anlände på lördag förmiddag och började med att checka in och kolla in omgivningen. Vädret var strålande så vi satte oss ute och svalkade oss med varsin Corona. Därefter åt vi av lunchbuffen som bestod allt möjligt gott.

Efter lunchen dressade vi om till badkläder och badrock samt tofflor som vi hämtat i receptionen och äntrade SPA:t. SPA:t var trevligt med flera bubbelpooler, bassänger, bastur och relaxavdelning. Vid fyra började vi dock tröttna och gick upp till rummet en timma innan vi fick våra behandlingar. Erik hade valt Hot stone massage och jag en vanlig svensk massage. Det var första gången jag fått en helkroppsmasage och det var ju jätteskönt men det gjorde lite ont ibland. Tjejen som gjorde massagen var tacksam när jag kom då jag var första svenskan. Det kryllade av norrmän i Strömstad. Det fanns stugor jämte hotellanläggningen och det verkade vara en norsk koloni. Kändes faktiskt som att vi var i Norge. Efter massagen blev det middag, promenad och en trevlig kväll i baren med liveband. Efter denna innehållsrika dag slocknade vi gott i sängen. På söndagen startade vi med frukost och sedan tillbringade vi förmiddagen på SPA:t. Sedan var det dags för brunch och hemfärd. En mycket lyckad helg som jag gärna gör om!










Kvällspromenad vid golfbanan som låg brevid hotellet.





Erik i baren.

söndag 23 maj 2010

Vilken helg!

Erik och jag har haft en helt underbar helg i Strömstad! Lägger in lite bilder och återkommer med vad vi gjort i morgon. Nu är klockan mycket och vi ska sova.



lördag 15 maj 2010

Snart kommer Maria och då tänkte jag att vi ska fika på bullarna jag bakat idag. Hoppas att de smakar! Ser goda ut i alla fall :)


Recept från kokboken Sju sorters kakor av ICA bokförlag.






Denna underbara kavel finns att köpa på Bagaren och kocken.




tisdag 11 maj 2010

Grönsakssoppa

Ikväll blev det god grönsakssoppa. Eget recept :) Provade att lägga i dill och det blev jättegott!

Mitt Thomas Sabo armband har kommit!



Äntligen har mitt armband kommit! Jag fick ju detta fina Thomas Sabo (http://www.thomassabo.com/) utav Ami och Arne i födelsedagspresent. Jag fick ett XS vilket var för litet så Ami beställde ett S som nu har kommit.

Fick ett annat Thomas Sabo armband av mamma och pappa i julklapp som man kan ha berlocker på. Fick två jättefina berlocker till detta armband i födelsedagspresent.

Detta fina hjärtat fick jag av mamma och pappa!


Denna söta sko fick jag av Julia. Så fin på armbandet.





Tack för alla fina presenter (i efterskott :))!

måndag 10 maj 2010

Har promenerat i Skephult med Anna och nu slöar jag framför Hollywoodfruarna. Äter lite och hoppas att huvudvärken ska släppa snart.




Lavendeln planterad








söndag 9 maj 2010

Lantbröd

Ikväll har jag bakat lantbrödet som vi bjöd Johan och Helen på förra veckan. Gjorde två bröd och i det ena lade jag i torkade persikor och solrosfrön. Till kvällsmat åt vi det utan frukt och frön och det smakade jättegott.

Julia och Erik gav det högsta betyget: Fem bröd av fem möjliga :)

Köpte för ett tag sedan en bak/ugnsduk på Bagaren och kocken i Göteborg(http://www.bagarenochkocken/) och den är grym när man ska baka. Halkskydd under så den glider inte på underlaget och smidig att använda istället för att baka direkt på bordet.















Kan också tipsa om dessa slickepott:er från Rosti Mepal.

Nu är det hockey som gäller!