fredag 18 juni 2010

Stockholm nästa!

På väg till Stockholm! Ska träffa Anna *3. Ska bli sååå kul!





Hoppas att vi får en glimt av brudparet också!

Kram kram

Location:Tåget

tisdag 15 juni 2010

Nya kläder från H&M



Husägare!!!

Nu har vi skrivit på kontraktet! Nu är det bara en sista besiktning imorgon. Nu firar vi med ett glas vin.








lördag 12 juni 2010

SPA i Varberg

Sitter på ett jättemysigt kafé som heter Brödhörnan i Varberg med mycket trevlig personal! Väntar på att Maria ska anlända. Vi ska bo på Asia SPA till i morgon. Ska bli sååå mysigt! Vi gav oss det i 30-års present. Sitter just nu och målar lite. Ha det bra!


















onsdag 9 juni 2010

Vardagslyx

Ikväll bakade jag chokladmuffins. Mums! Lite lyx i vardagen :)














Recept från Sju sorters kakor





söndag 6 juni 2010

Nytt linne

Igår köpte jag ett linne på Harrys i Kinna. Så sött och det satt jättebra på. Märket heter Deeday. Har inte haft det märket innan.

Linnet hade jag sedan på kvällen då vi firade att Maria fyllt 30. Vi blev bjudna på god BBQ och god glass samt gott att dricka.

I eftermiddag ska vi såklart se tennis finalen! Coolt om Söderling vinner! Heja heja!



torsdag 3 juni 2010

Jobbat idag

Idag har jag jobbat men först var jag hos kiropraktorn i Borås. Det har funkat bra att jobba. Lite ont har jag haft men inte som i måndags. Har lite ont i huvudet men det beror nog på att jag är så tät i näsan...mycket nu :)

Har fått låna ett par äkta Ray Ban wayfarer av Ami! Lycka :)

onsdag 2 juni 2010

Kronprinsess bakelse

I eftermiddag har jag haft Anna på besök. Vi gick till bageriet och köpte oss varsin bakelse. Inte vilken bakelse som helst utan en bakelse bakad precis som kronprinsessans bröllopstårta. Var den god? Ja den var helt ok men den får inte toppbetyg. Betyget blir 3,5 av fem möjliga.



Hemma idag igen

Ryggen är mycket bättre men jag är osäker på att jag orkar en hel dag på jobbet då jag blir snabbt trött i ryggen. Så svårt att veta innan men å andra sidan kanske det är bättre att vila så att jag blir helt bra. I morgon ska jag till kiropraktorn (Per-Ingvar Kopp) igen och då blir det bara en halv dag på jobbet vilket är en bra början. Jag är så fascinerad av att det kan bli så mycket bättre efter bara en gång hos honom. I måndags var jag helt sned i ryggen och nu är jag nästan helt rak. Tydligen blir man sned för att musklerna drar sig ifrån smärtan. Konstigt och logiskt på samma gång.
Ska gå ut och gå idag också. Det är inte bra att ligga still heller. Då blir man stel istället. Problemet är att det gör ont om man sitter ner och sedan ska resa sig. Därför är det svårt att jobba eftersom att jag inte kan lägga mig ner när jag blir trött i ryggen. Hur skulle det se ut ha ha.

tisdag 1 juni 2010

Vackra penséer







Ont i ryggen :(

Idag är jag hemma från jobbet. Ligger och lyssnar på Rix morgononzoo. Hatar att vara hemma när man egentligen ska vara på jobbet men jag har så ont i ryggen. Ryggen är som ett S men jag var hos kiropraktorn igår så det är lite bättre men jag ska dit på torsdag igen. Får se om jag går till jobbet imorgon. Växlar mellan sängläge och stående. Det är inte bra att ligga hela tiden utan ska försöka röra på mig också. Sitta är hemskt. Trodde att det skulle gå bra att jobba då jag står upp på jobbet. Men igår var det en pina. Helt sned i ryggen och smärta funkar inte så bra. Därför tog jag mitt förnuft till fånga och stannade hemma idag. Vill bli bra så fort som möjligt. Händer så mycket roligt de kommande veckorna. Först är det AW på fredag med ett gäng tjejer på VCC. På lördag har fina Maria 30-års fest. Nästa helg ska Maria och jag till Asia spa i Varberg. Vi gav oss det i 30-års fest och helgen därefter ska jag till Stockholm och äntligen få träffa Annorna som jag pluggade med i Stockholm. Ja jag vet, samma helg som kronprinsessan gifter sig med sin Daniel. Kommer nog inte vara ensam turist i huvudstaden den helgen.

Var ute på balkongen innan och stod lite i solen. Underbart väder!


Fotade lite på balkongen. De fina blommorna jag fick av Johan och Helen i födelsedagspresent blommar på. Fina!






Morgonkaffe med RIX FM.


Nya skott på en av orkideerna i vardagsrummet.


En annan orkidee som blommar fint.


Måste bara tipsa om Robyns senaste låt. Grym!

Ses senare...får väl sysselsätta mig med bloggen idag. Om ni undrar varför jag ändrar header hela tiden mm så beror det på att jag inte riktigt är nöjd med interfacet än men jag jobbar på det.