tisdag 31 augusti 2010

Promenad och turkisk youghurt

Ikväll tog jag en promenad på 40 minuter. Det blev den vanliga rundan förbi Assberg och Ängahagen (förbi huset) och sedan ner genom Sandvallsäng. Jag försökte jogga lite och gjorde några höga hopp. Var ett tag sedan jag tränade så jag vill inte börja för hårt.

Nu ser vi på fångarna på fortet och snart är det läggdags.

Min kvällsmat efter promenaden ser ni på bilderna nedan. Det är jättegott att blanda turkisk yoghurt och lite vanlig fruktyoghurt.



söndag 29 augusti 2010

Kräftor

Idag blev det kräftor till kvällsmat!





Uppdaterat fliken tavlor

Nu har jag lagt in lite nya bilder på tavlor jag gjort under fliken tavlor ovan. Gå gärna in och kolla!

lördag 28 augusti 2010

Örhängen från Kum Kum

Nu ska vi strax åka till Kinna för att äta kvällsmat :)

Så här ser smyckena ut på mig som jag köpte förran veckan på Joelina.



Lek med kameran ♥

Lite paus från packandet måste man ju få ta...



Vill sova

Vaknade 7.45 någonting och gick på toa sedan kunde jag inte somna om. Så nu ligger jag i soffan och slöar. Idag ska vi packa färdigt allt i lägenheten så att vi slipper det nästa vecka.

Jag vill passa på att önska Anna, Anna och Sandra en helt underbar helg på deras kollo på Barnens ö i Stockholm. Eftersom vi flyttar nästa helg kunde inte Erik och jag komma. Ha det bäst tjejer!!!


Lite bilder på vad som står på min önskelista just nu:










Bilderna ovan är lånade från www.bagarenochkocken.se


Visit hm.com



fredag 27 augusti 2010

Lurad av väckarklockan

I morse ringde klockan som vanligt och jag gick och duschade och Erik tog fram frukosten. Efter ett tag kom Erik in och då sa han att klockan i badrummet visade 3.45. Ok då måste den klockan vara sönder tänkte jag, men så kollade Erik på våra andra klockor och då visade de också 3.45. Jag stod alltså och duschade 3.45! Det visade sig att väckarklockan i sovrummet hade ställt om sig, den är radiostyrd, så det var bara att gå och lägga sig igen. Lätt att somna om när man duschat och vaknat till...Not!
På vägen hem från jobbet fick vi sitta i bilkö som kändes som ∞ men vi kom hem till slut. Nu slappar vi i soffan efter en pizza. Blir nog en tidig kväll.

Är så nyfiken på inredningsbutiken som ligger i Hyssna utmed väg 156 och jag undrar om de öppnat ännu! Måste stanna till någon dag.

Go kväll!


Bjuder på en bild från Cypern när jag beställde revbensjäll :)

torsdag 26 augusti 2010

Kärlek vid första ögonkastet ♥

Beställde precis dessa underbara skor från H&M.


Visit hm.com

ANINE BING & Kill Your Darlings "Maybe Tomorrow"

Se videon och lyssna på denna låt med Anine Bing. Riktigt bra tycker jag!

onsdag 25 augusti 2010

Gammal puderdosa och kakorna gick hem

Idag kom både Ikea och Mio katalogerna. Kul! Nu ska här inspireras! Vill flytta nu, idag, genast :)



Hittade en gammal puderdosa när jag packade våra krukor idag. Tror det är mormors gamla men jag är osäker. Doften påminner om henne på ett positivt sätt.

Har som sagt packat en låda idag. Skönt! Jag skulle egentligen ha gått på föreningsmöte ikväll men det blev inställt. Jag är sekreterare men har ännu inte varit med på något möte efter att jag blev vald och nu flyttar vi nästa vecka så vi får se om det blir något mer möte för min del. Hoppas att de hittar en ersättare snart.

Kakorna var populära på jobbet. Alltid uppskattat med spontanfika!

Nedan är lite bilder på puderdosan. Finns det metalldosor att köpa idag?











tisdag 24 augusti 2010

Kokostoscakaka

Måste bara tipsa er om en supergod kaka! Julia hade tennisturnering i helgen och vi skulle stå i kiosken. Det uppskattas när man tar med hembakat. Jag ville göra något som var lätt men ändå smarrigt. Hittade denna kokostoscakaka på adressen nedan. Lätt att göra och väldigt god. Har gjort den ikväll för att ta med till jobbet.

http://www.recepten.se/recept/kokos_tosca_kaka.html



Dagens tips
I receptet står det att man ska klä en långpanna eller en ugnsform med bakplåtspapper. Jag var tvungen att använda två bakplåtspapper och för att inte smeten skulle rinna in under skarven som blir mellan de båda papprena penslade jag lite äggvita som klister. Funkade utmärkt!



Har vikt upp kanten så att ni ser vad jag menar.

Nu är det dags att sova. God natt ♥

måndag 23 augusti 2010

söndag 22 augusti 2010

IKEA & KUM KUM

Som jag skrev tidigare var Anna och jag på Ikea idag och det var riktigt kul och tiden flög iväg. Även om jag följde med Anna för att hålla henne sällskap shoppade jag en del jag med. Det blev bland annat krukorna och växterna samt nya söta bakdukar som ni ser på bilderna. Krukorna tänkte jag sätta på trappan till vårt nya hus. Nu är det snart dags att flytta in! Längtar ♥

Smyckena ni ser på bilderna fyndade jag på Joelina i Borås. Anna skvallrade att de hade 75 procent rabatt och då ringde jag mamma och frågade om hon kunde springa in och kolla om de hade något kvar. De färgade har jag kollat på innan och visste hur de såg ut men de svarta litade jag på Anna då hon trodde att jag skulle gilla dem och hon vet vad jag gillar.







KUK KUM ♥







IKEA med Anna

Idag blir det IKEA med Anna. Hon ville ha sällskap och jag tackar inte nej till att åka till IKEA :) Hon ska handla lampor och hyllor och jag ska köpa lakan till vår nya säng, assietter, glas och batterier.


Bild lånad från www.ikea.com

torsdag 12 augusti 2010

På väg in till Borås för att möta upp Anna och Anders där vi ska äta på Färgeriet.

Kvällens skor:



Nu är det inte långt kvar till vi flyttar in i huset! Nu blir det inredning för hela slanten. Bokstavligt talat ;)

Ha en trevlig kväll!

söndag 8 augusti 2010

Spenatsoppa med kantareller och kokt ägg

Idag har jag tagit några kort på Maria och Calle uppe vid Hedgärdsjön. Maria ville ha några bilder på magen tillsammans med Calle. Det regnade men det blev några kort i alla fall. Som tack fick jag kantareller och de var så goda. Stekte dem i smör med lite rödlök, plus salt och peppar. Gjorde en spenatsoppa av fryst spenat, vatten, grädde, buljong och salt och peppar. Kokade ett ägg och lade i soppan tillsammans med de nystekta kantarellerna. Så gott!