torsdag 30 september 2010

Älvsborgsbron; så fint med solnedgång!





Foto med iphone.

På väg till Amazing Thai på avenyn. Ska tacka av en arbetskamrat. Ha en trevlig kväll!

onsdag 29 september 2010

Vikt tvätt pch promenerat

Idag kom vi hem vid ca 18.30 och tanken var att vi skulle spela tennis vid 19.30 men vi hade inga bollar :( Det får bli en annan dag. Var så sugen på att spela! Det blev en promenad istället. Bättre än inget :)

måndag 27 september 2010

IKEA

Idag åkte vi till Ikea efter jobbet och tanken var att vi skulle köpa ett skåp/hyllsystem att ha tvätten i men vi hittade inget som vi fastnade för men vi hittade förvaringspåsar och en av dem passar perfekt att ha i badrumskåpet som tvättkorg. Smidigt att bära ut i tvättstugan när den är full. Vi kiöpte också lite lådor och lampor.

Efter Ikea var vi tvungna att handla mat och Erik tycker nog att vi äter för lite frukt :)








lördag 25 september 2010

Städning och nya blommor

Idag har vi städat vår gamla lägenhet. Vi ska lämna över den på fredag så vi var tvungna att städa klart denna helgen. Ami var snäll och städade hela dagen igår så hon gjorde kök och Julias rum med förråd. Tack! Det var guld värt. Erik och jag tog resten idag och nu ska vi bara hämta dammsugaren imorgon. Vi fick inte plats med den i bilen då vi återigen fyllde den med ett lass saker. Hur är det möjligt! Men nu är lägenheten i alla fall tom och imorgon blir det ett lass till Skene skog med saker som ska slängas. Perfekt att de har extra öppet imorgon.
Imorgon blir det också kalas i Kinnasten. Elias fyller 9 år och det måste vi ju fira!
Jag nämde för Ami häromdagen att jag nog ville köpa Cyklamen till vardagsrummet. Ikväll när vi var och åt middag hos dem i Kinna fick vi tre st som hon köpt. Tack! De blev jättefina. Se bilder nedan.










Statyer som jag fått av mammma och pappa som de tidigare haft.

fredag 24 september 2010

Nya taklampor i taket!

Efter jobbet idag åkte vi och köpte taklampor till köket. Det var inte planerat men vi var tvungna att köpa tejp till plasten i grunden så vi åkte till Hornbach. Där hittade vi dessa två spots som vi nu hängt upp. Vi är nöjda och ljuset är bra dock lite svårt att få med på bild.


Köpte två av dessa.


Snygg montör :)








Lite vin under arbetet.

onsdag 22 september 2010

På väg hem från jobbet. I morgon är det torsdag och snart är det helg! Då är det städning i lägenheten som gäller. Någon som är sugen på att hjälpa till? :)

Jag har lagt in lite nya bilder under fliken tavlor. Har inte fotat alla tavlor jag gjort så därför är det så få. I fortsättningen blir det mest nya tavlor.
Har målat två roliga krukor som min bror Jacob har. Jag målade motiv med Salta katten och Ahlgrens bilar. Ska be att han tar kort på dem åt mig så lägger jag upp de bilderna här. Har även gjort en med Läkerol som jag sålt.




tisdag 21 september 2010

Armarna är tunga som sten...

När vi kom hem idag åkte Erik på föräldrarmöte och jag tog tag i trädgården. Fyllde på bensin i trimmern och sedan körde jag på en bra stund. Krattade sedan gräset som jag trimmat bort och gick in för att ta ett glas vatten. Oj oj oj ...jag kunde knappt lyfta glaset! Lär kännas imorgon :)



Nu har vi ätit. Det blev pasta med fläskfilé och bacongryta. Gott!

söndag 19 september 2010

Dagens outfit

Ok, jag bjuder på denna bild. Här har ni dagens outfit. Kom ihåg vart ni såg den först ;)




Vi trotsade regnet och trimmade en del av tomten. Skönt att vara ute. Det har ju varit växlande regn och uppehåll idag och vi lyckades pricka in alla regnskurar :) När vi åt lunch var det uppehåll och när vi gick ut igen då började det regna och sedan gick vi in för att det öste ner och då slutade det när vi kom in... Kul var det i alla fall!

Snart väntar tennisträning. Undrar vad vi får göra idag. Ser fram emot det i alla fall. Kan verkligen rekomendera er att ta tennislektioner.

Regn och återigen regn...

Nu har vi varit iväg och röstat. Skönt att få det gjort och nu ser jag fram emot valvakan ikväll.

Tanken var att vi skulle trimma gräset idag men det regnar så mycket. Hoppas att det slutar snart så att vi kan börja. Vill verkligen få bort det och det tror jag grannaarna vill också. Grannarnas barn var inne förra veckan och tyckte att huset var ett "festhus" vilket vi tog som en komplimang men gräset skulle vi klippa för det var fult sa de :)

Idag kommer nog mina föräldrar på besök och även Eriks mamma. Trevligt!

Nu ser det lite ljusare ut på himlen så det blir kanske blir utgång snart :)

Ha en trevlig söndag!

fredag 17 september 2010

Denna fina bukett stod på bordet när vi kom hem idag. Tack Ami!



Ikväll blev det tacos och lite godis till efterrätt. Har varit ute på en promenad och kollat lite på slutdebatten.

Har ni röstat eller väntar ni till på söndag? Vi ska rösta på söndag. Ska bli intressant att se hur det går. Alla vill ju egentligen samma sak men vill använda olika vägar dit.

Jag längtar till på söndag då vi ska ta bort gräset på tomten.


Erik testar nya trimmern :)

torsdag 16 september 2010

onsdag 15 september 2010

OnePiece

En sådan här härlig mysdress vill jag ha i vinter!


Bild lånad från OnePiece

Idag har jag jobbat som vanligt. Efter jobbet köpte vi en present till Edvin som fyller 1 år. Väl hemma åt vi god lasagne som Ami hade med sig med pizzasallad. Eftersom det regnat hela kvällen blev det ingen träning utan jag slängde växter, diskade krukor, dammsög och torkade grovingången. Tvättat och vikt kläder har jag också hunnit med. Nu kollar jag på Utfrågningen på TV4, Erik läser markbladet och Julia sover.

tisdag 14 september 2010

Jag har fått en award av söta Affi
Tack! Det gjorde min dag ♥



När man får denna award skall man berätta om tre saker som ligger en varmt om hjärtat, visa sitt favoritfoto, och skicka vidare till 5 andra bloggar.
Tre saker som ligger mig varmt om hjärtat:
* Erik
* Familjen
* Min Kitchenaid :)


En härlig familjebild från en semester i Europa när jag var liten.

Jag väljer att skicka awarden vidare till följande bloggar:

Trekatter

Louise

Matilda

Marie

Aratorp

söndag 12 september 2010

Hamburgare

Ikväll blev det hamburgare efter första tennisträningen. Gott! Tennisträningen gick bra och det var kul. Skönt att få svettas lite :)

Förutom att rensa idag har jag städat hela huset. Känns som att jag fått bra med motion idag :)

Just nu ser vi på Duellen i svt1.

Cykeltur och rensning

Idag har jag cyklat till Näs för att kolla matta till köket. Det var tyvärr stängt men det var skönt att komma ut och jag inser att cykeln fått stå i förrådet alldeles för länge!

Vi vill ha en matta vid köksbänken och vi vill ha något i stil med Horredsmattan.



Bil lånad från Horredsmattan

Ska plantera om en växt vi hade i lägenheten som blivit lite tråkig så jag har klippt av några skott och satt i vatten för att få rötter så att jag kan plantera om dem.



Snart ska jag ta tag i denna högen... Vi hämtade detta i lägenheten igår. Precis när vi fått någorlunda ordning från flytten i lördags. Fattar inte vart allt kommer ifrån. Det är mycket pärmar etc och smågrejer som jag inte vet vart vi ska lägga. Hmmm får nog se till att slänga en hel del.



Ikväll blir det tennis! Anmälde mig till vuxenkursen på Marks TK och ska spela varje söndag. Kul!

lördag 11 september 2010

Skönt med helg

I torsdags var vi och hälsade på Maria, Calle och lille Erik. Han är så söt :) Kul att äntlige få se honom. Vi köpte en mössa, body och byxor och det blev uppskattat.
I går kväll kom Anna hit och tillbringade kvällen. Trevligt!
Idag har vi slängt skräp i Skene skog. Ami och Arne hade hyrt släp och körde först med eget skräp sedan till Sätila och hämtade skräp hos Johan och Helen och slutligen kom de till oss. Vi hade som vanligt mer än vad vi trodde men allt fick plats på släpet vilket var väldigt skönt så att vi slapp köra flera vändor. Därefter åkte vi hem och Ami och Arne fick lunch här och så tog vi en promenad runt området.
Efter det tog jag bilen och åkte till Anna och såg hur fint hon fått det hemma hos henne i Skephult. Den tjejen vet hur man inreder! Väl hemma igen blev det fläskfile med färskpasta och nu ser vi på tv.


Kokböckerna har packats upp och ligger för tillfället i staplar på en byrå i köket.




Så mysigt att man äntligen kan tända lite ljus.

onsdag 8 september 2010

Grattis kära bror!

Vill börja med att gratulera min kära bror på födelsedagen! Hoppas att oxfilén och potatisgratängen smakade bra :)

Idag tränade jag när efter jobbet. Cyklade upp till sjön och gick/joggade 2,5 km och cyklade sedan hem. Får se om det känns något i benen i morgon.

Till kvällsmat blev det köttfärssoppa. Gott och enkelt!









Säkerhet är viktigt. Hjälmen på :)

tisdag 7 september 2010

På jakt efter present mm

Idag efter jobbet jagade vi present till Erik, Marias och Calles bebis. Inte lätt! Hittade en liten grej men får vänta med att berätta vad det är i fall Maria tittar in här. Men något mer ska jag försöka få tag på. Tips??? Så svårt!

Ikväll har vi packat upp lådor och jag har fyllt på lite jord i den fina krukan med blommor jag fick av mamma och pappa. Vi fick även en jättefin kruka av Ami och Arne. Se bilder nedan. Mamma och Ami har själva planterat, de är så duktiga!


Mamma och Pappa


Ami och Arne
Nu är det snart läggdags. Kvällarna går så snabbt. Hinner inte med allt jag vill få gjort. Sedan skulle inte lite motion skada heller. Ja ja få ta tag i det när vi får bättre ordning här.

Ha det gott!

måndag 6 september 2010

Vinn fint smycke från Carolines Smyckeskrin på GrodansDagbok

Just nu kan du vara med och tävla om fina smycken från Carolines Smyckeskrin hos Ann-Sofi som har GrodansDagbok.

Min fina vän Maria har precis blivit mamma och det fina halsbandet med facetterad ring och avlånga brickor skulle passa henne som handen i handsken ♥

Fix av garderoberna

Just nu håller vi på att fixa och dona med våra garderober. Det är stora garderober så det är skönt men Erik och jag har bara två medan Julia har tre... Men som tur är har vi inte så mycket kläder så vi ska nog få ihop det :)

Nedan är lite bilder på flyttlådor samt blommor som Julia och hennes kompisar plockade i lördags och satte i vasen jag köpte i fredags på Volvo city. Jag fick nämligen punktering i fredags. Jättekul...not! Men det löste sig som tur var.











lördag 4 september 2010

Flytt

Nu har vi äntligen flyttat alla våra saker från lägenheten till huset. Som tur var var det många som hjälpte till för vi hade jättemycket saker. Fattar inte vart allt kommer ifrån! Tack alla som hjälpte till idag! Nu ska vi sova i vår nya Zäng :)







Lådor och prylar över allt...