söndag 26 juni 2011

Saffran- och kardemummaskorpor

Blev sugen på att baka skorpor igår och det passade bra för jag hade ägg som behövde användas. Jag hade aldrig gjort det innan men det var inte svårt alls och snabbt gick det! Tog recept ur Leila Lindholm - a piece of cake.



lördag 25 juni 2011

Allt möjligt :)

Hoppas att ni alla hade en härlig midsommarafton! Vi var i Öjersjö hos Christia och Kristina. David var där också och det var en lugn och trevlig afton.

I torsdags sov jag över hos Maria, Calle och Erik. Calle skulle iväg och golfa så Maria, Erik och jag var själva. Maria hade dukat fram jordgubbar och mousserande och det var supergott! Vi satt på balkongen och hade det hur mysigt som helst. Både Maria och jag har fyllt år så det blev lite presentbyte också. Jag fick ett par jättefina örhängen med svarta stenar! Tack vännen!



Erik har vuxit och blivit så stor. Han höll på att börja krypa när jag var där men han väntade några dagar :) Så söt den lille killen ♥
Det var så kul att att spendera kvällen ihop. Händer så sällan och det är först när man gör det som man inser hur mycket man saknar det där att bara vara en hel kväll. Synd att man inte bor närmare.

I lördags var det dags för släktkalas hos Eriks föräldrar. Det var Ami och hennes syster som hade ordnat så att alla deras barn och barnbarn kom. Riktigt trevligt! Bra initiativ då man aldrig ses annars.
Jag hade inga skor att ha på mig så vi åkte till Visko och jag hittade ett par sköna träskor.



Behövde också ett par strumpbyxor så vi åkte till Jeansson i Kinna och det blev inte bara strumpbyxor utan också två långklänningar och ett par sandaler. Så det kan bli ;) Klänningarna var billiga också så det var ju extra roligt. Den svarta klänningen hade jag sedan på släktkalaset. Jätteskön! Den kostade 279 kr. Det enda som kan behövas är två band som håller den på plats då den kanade ner lite så att man fick dra upp den. Men det är ju lätt fixat. Jag hade ett rött bälte i midjan för att få lite färg.



Denna klänningen hade jag igår på midsommarafton.





Mamma och pappa har varit i Tyskland på semester i Rostock. De kom hem i onsdags och kom förbi här. Vi grillade och vi fick ett jättegulligt får som vi ska ha någonstans i trädgården sen. Tack mamma och pappa!



Dessa underbara blommor har vi på terrassen. Blir glad varje gång jag ser på dem. Så fin färg!



För några veckor sedan hittade vi gardintyg till vardagsrummet och jag är så sugen på att få upp dem nu. Vi köpte gardinstänger på IKEA häromdagen och nu fattas bara ett band för att jag ska kunna sy dem och sedan få dem på plats. Hmm är det öppet någonstans idag!

Mamma och pappa kommer nog förbi en stund senare och snart ska jag nog ut och plocka lite ogräs...

Ha en bra dag!

fredag 24 juni 2011

Glad midsommar!

Gör som grodorna - lev på hoppet <3










Location:Bilen

lördag 11 juni 2011

Västerås

Sitter på Alex och Lindas altan och har det bra!
Idag träffade jag Janike som jag pluggade med i Luleå. Så kul att ses! Jag hade skrivit på Facebook att jag skulle upp och hon frågade om jag hade tid för en fika och det hade jag! Älskar spontan fikor :)
Idag har det varit 32 grader! Varmt!
Nu ska jag fortsätta njuta av vår vistelse här. Trivs som fisken i vattnet! :)




Myggspiral är ett måste!

torsdag 9 juni 2011

Long time ago

Oj vad det blivit få inlägg sista tiden! Sorry...

Har precis varit ute och sprungit. Har tränat nästan varje dag som jag lovat. Tror jag missat två eller tre dagar. Känns riktigt bra! Orkar mycket mer än vad jag gjorde i början och känner mig piggare. Kul att man känner skillnad på så kort tid. Trodde inte att jag skulle göra det. Har ju inte kört med hårdträning utan kört träning på en nivå så att jag ska känna ork att ta mig ut nästa dag utan att det känns hemskt. Nu är det dags att öka distansen men eftersom jag känner mig starkare ser jag fram emot det.
Tidigare skrev jag att jag skulle vara med på tjejmilen i Stockholm men nu blir Iformloppet i Göteborg 31 augusti istället. Så häng på om ni vill! :)

I helgen ska vi till Västerås och hälsa på Alex och Linda med familj. Det ska trevligt! Erik ska vara hemma imorgon då Julia har skolavslutning så jag får åka köra själv till jobbet. Ska försöka åka tidigt så att jag kan åka hem tidigt.

Nu har vi sått gräsmatta och det har börjat komma några strån!

Hoppas att ni får en underbar helg! ♥