söndag 29 april 2012

Födelsedagskalas i bilder!














fredag 27 april 2012

Starbowling

Fredag!

Ikväll blir det som sagt bowling i Göteborg! Hoppas att det blir kul. Vi har fixat riktigt seriösa priser men vad det är säger jag inte nu. Försöker få till en bild ikväll.

Nu sitter vi i bilen på väg till jobbet. Inget regn än så länge. Ska ha dessa skor ikväll så jag hoppas på sol ;)



Ha det bra!!!

torsdag 26 april 2012

Överraskning från mamma och pappa

Igår när vi kom hem stod denna fina kruka med blommor på köksbordet från mamma och pappa till mig på min födelsedag ♥






Jag blev jätteglad! Fint av dem att åka från Borås för att lämna den. Tack mamma och pappa! :)

Här är en lite bättre bild på halsbandet jag fick av Erik. Trivs väldigt bra i det!


I morgon ska jag ut med jobbet. Jag och Sofia, en arbetskamrat, har bokat bowling och så ska vi äta mat med hela gruppen. Det ska bli kul. Köpte en paljettjacka på H&M för ett tag sedan som jag tyckte passade bra eftersom det är discobowling.





onsdag 25 april 2012

Thomas Sabo

Idag blev jag väckt med skönsång och paket! It's my birthday :)




I ett av paketen låg detta fina halsband från Thomas Sabo <3 En liten flip flop berlock. Söt!




I detta paket fanns ett drivhus som jag ska ställa någonstans på gräsmattan. Så roligt!




Bra början på dagen :)
Ha det bra! Kram

måndag 23 april 2012

Regn...

Det var skönt väder idag när jag gick från bussen hem men nu regnar det :(

Imorgon ska de komma och gjuta grunden till garaget! Ska bli så spännande! Vill att garaget ska bli klart nu :) Längtar!

Här kommer en bild på grundarbetet.


söndag 22 april 2012

Elias, Felicia och Julia ♥

Vilken rolig helg jag haft!
I fredags kom Elias och Felicia. De har varit här tills idag. Julia var inte med på basketlägret så hon har varit hemma också så jag har haft mycket trevligt sällskap!

Igår var vi i Kinna och kollade på trial och fina bilar. Där träffade vi även Anna och Johan en sväng. Efter lunchen spelade vi spel och kl 18.00 kom Jacob och han stannade och åt middag med oss. Mysigt!
Idag har vi tagit det lugnt och vid tvåtiden körde jag hem Elias och Felicia och så åkte Julia och jag till Ami och Arne och kollade på tennis.

På bilden ser ni Elias och Felicia och påskpresenterna de fick. Elias fick en t-shirt och Felicia ett par färgglada skor.


Saknar dem redan... men vi får göra om det snart igen :)

Nu ska vi snart äta kvällsmat och ikväll kommer Erik hem. Vi längtar efter honom!

Ha en go söndagskväll!



torsdag 19 april 2012

Bilkö...

var det idag innan Tingstadstunneln. Så tråkigt! Men jag kom hem till slut.
Hemma möttes jag av doften av köttbullar :) Ami (Eriks mamma)var kvar hemma och hade fixat köttbullar med potatis och sås. Gott som vanligt!

Igår möttes jag av denna lappen när jag kom hem. Vi har det riktigt bra! Tack Ami!




Nu håller Julia på att göra matte och snart ska vi kolla på biologi som hon har till på tisdag. Kommer själv ihåg när man höll på med alla läxor. Kul när man får bra resultat på proven men ibland är det kämpigt.

Sjalen jag köpte i Gent är den som var i bakgrunden igår på bilderna.


Ha en trevlig kväll!

onsdag 18 april 2012

Clinique

Skönt att vara hemma! Sova i sin egen säng och gå runt i mysbyxor :)

Det blev lite shopping i Gent och på flygplatsen. En rouge, mascara och en sjal samt påskpresenter till Elias och Felicia men de kan jag ju inte visa här om de kikar in och läser :)





Jag tog tåget till flygplatsen och var lite tidig så jag köpte mig en(läs två) våffla och mumsade på. Så goda! Jag är inte jätte förtjust i söta saker men dessa är supergoda.


På flygplatsen tog jag en islatte. Det är riktigt smarrigt!


Imorgon åker Erik till Hemsedal och på fredag åker Julia till Skövde på basketläger. Därför tyckte jag att det passade bra att Elias och Felicia kunde komma hit och sova över. Det ser jag verkligen fram emot! Få en hel helg med dessa goa ungar :) (Bäst att ni sköter er ;) )



tisdag 17 april 2012

Sista kvällen i Gent

En snabb hälsning från Gent! Ska snart ut och äta med några kollegor. Sov kasst inatt hoppas på att jag sover bättre i natt. Imorgon flyger jag hem. Ska bli skönt.

Ha en bra kväll!



måndag 16 april 2012

Gent

Hejsan!
Just nu befinner jag mig i Gent, Belgien med jobbet.
Ligger i hotellsängen och surfar och kollar på tv.
Efterfrågade ju ett grönt nagellack för ett tag sedan. Se vilket fint Maria hittat åt mig! Vilka vänner jag har som tänker på mig när de shoppar :) Tack vännen!




Här kommer några turist bilder. Det finns många fina byggnader här i Gent.
















Kvällens mat, wok. Helt ok!




Var och handlade lite frukost då jag inte hinner äta på hotellet imorgon då jag ska iväg så tidigt. Tycker det är kul att kolla på sortimentet. Kunde inte låta bli att fota dessa :)








Nu ska jag sova snart. God natt från Gent!

Location:Gent

söndag 15 april 2012

Träna...

ska jag göra någon gång under dagen. Funderar på att gå ut och springa nu. Lika bra att ha det gjort :)

Erik och jag är så dåliga på att träna! Vi diskuterade det igår när vi var ute och gick. Erik tyckte att vi skulle göra ett spring schema. Tre gånger måste vi ut och springa per vecka.
Jag är snart 32 och har ingen kondis alls. Hur bra är det! Plus att jag har 10 kg övervikt. Varför är det så svårt? Jag tycker det är skönt när man väl kommer ut och det är ju underbart efteråt. Man får ju mycket mer energi. För min del beror det nog på att jag har några kg för mycket så det känns ju inte så "lätt" när man är ute. Det är skönt att springa när man inte har de där extra kilona runt midja och rumpa. Sedan blir det lätt att man inte orkar ut när man kommer hem mellan sex och sju på kvällen och så ska man äta etc. Ingen godkänd bortförklaring men så är det :)

Ska se om jag kan sätta ihop ett schema och lägga upp här så kan jag bocka av och så får jag skämmas när jag inte tränar. Det låter väl bra? Ska undersöka hur jag får in en flik som heter träning och hur man kan fylla i något schema.

I morgon åker jag till Gent så jag har börjat packa min resväska sedan har jag städat badrummet. Skönt att det är gjort!

I går var vi ju på filmen The Hunger Games. Den var bra! Jag hade inte hört så mycket om den innan så jag hade inte så höga förväntningar.

Nu ska jag ut och springa! Det ni :)

Ha en bra söndag!

lördag 14 april 2012

The hunger games

Bio i Borås, The hunger games.




Det blev en pizza på All'e terassen först. Den var god! Säkert jätte-nyttig också ;)



Nu börjar filmen snart!

Trevlig kväll!

IKEA stolar

Hej!

Lördag och jag är uppe först så jag sitter och kollar på stolar till bordet vi håller på att bygga. Det är ett ganska rustikt bord i trä så jag tänkte att det skulle vara snyggt med en stol som är ganska enkel. Jag vet egentligen vilken stol jag vill ha med de kostar 1750 kr st och det är ganska mycket för att ha ute. Men kanske att man kan ha två sådana och sedan några som är lite billigare. Vi har ju sparat pengar genom att bygga ett bord :)

Det är denna kartell stol jag vill ha men vilken färg vet jag inte.


Här är några stolar från IKEA som jag hittat.








Vi har kommer nog olja bordet i någon svart nyans. Sedan har vi beställt en svart markis så det hade varit kul med en färg som bryter av. Jag funderar på ljusgrönt eller ljusblått. Svårt! Tips någon på andra stolar än från IKEA???

Funderar på om jag ska gå ut och gå eller om jag ska fortsätta slöa tills de andra vaknar... Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda idag. Erik ska en sväng till Sätila och fixa med papper till kommunen. Vad jag och Julia ska göra vet jag inte.

Ha en bra dag!