tisdag 18 februari 2014

Trysil 2014

Hej svejs!

Hemma efter en skön vecka i Trysil! Vi hade inte toppenväder men fick njuta av skidåkning, god mat och gott sällskap :) 

Vi åkte hem i söndag och på vägen hem kände jag att jag började få feber så jag har varit hemma både igår och idag. Hoppas kunna gå till jobbet imorgon. 

Fick underbara tulpaner av Ami innan som ni ser på bilden nedan. Tack! Så fina :) Efter tulpanbilden ser ni några bilder från Trysil. Det var mycket snö!!!


















söndag 2 februari 2014

Frölunda

Hej!
Gårdagen var jättetrevlig! Först middag för att fira mor och sedan träffade jag tjejerna på Viskans vinbar. Åt musslor och parmaskinka. Gott! 





Jacob kom förbi senare också. Jag tog bussen hem 00.25. 

Idag har jag tränat och nu är vi på väg in till Göteborg för att se Frölunda. Det ska bli kul. Hela familjen Anderson är med och Malin. Trevligt söndagsnöje! 

Ha en trevlig söndag!

lördag 1 februari 2014

Core & Spinning

Har börjat köra Core & Spinning på lördagar. Så skönt att börja dagen så!

Efter träningen skulle jag klippa luggen 12 hos bästa Elvira. Precis när jag tränat klart 11 hade jag fått meddelande av henne  där hon undrar om jag kunde komma 11.15. Ringde och sa att det är ok men att hon fick stå ut med svettlukt :) Inga problem! Fick håret tvättat och luggen klippt. Lyxigt! 

Nu har jag ätit mellanmål och ska snart fixa lite blommor till mamma som vi ska fira idag. Efter det ska jag direkt till Viskans vinbar och träffa Sara, Anna med flera. Lite mat och säkert en massa tjatter ;) 

Ha en god lördag!