söndag 30 mars 2014

Kakkalas

I eftermiddag var jag hos Anna som firade sin födelsedag med kakkalas. Och kakor fanns det i massor! Gott! Bilderna får tala för sig själva.







Firat pappa i helgen

Vilken härlig helg! Strålade sol och nästan vindstilla! Välkommen våren.

Igår kväll var Erik och jag i Borås och firade pappa som fyllde år 19 mars. Vi blev bjudna på fantastiskt goda lammracks med tillbehör. Var hemma efter midnatt och i morse klockan 9.00 stod jag redo med cykeln för att köra en tur i skogen med Therese. Lite jobbigt när klockan ringde men så skönt när jag väl kom ut.

Snart är det dags att åka till Anna som också hon fyllt år. Då blir det kakkalas. Ska ta med mig kameran tror jag och fota lite.

Nä du ska jag sätta mig två minuter på terassen innan jag tar tag i tvätten igen...

Ha det gott i solen!






fredag 28 mars 2014

Weeping Willows - Pustervik

Igår var Anna, Ida och jag på Weeping Willows på Pustervik i Göteborg. Trevligt! Nostalgi, såg dem första gången på gymnasiet med Anna. Fjärde gången vi ser dem nu. 



lördag 15 mars 2014

Dop i Schweiz

Idag har jag varit inne i Kinna och klippt luggen hos Elvira. Skönt då den var alldeles för lång nu. Efter det åkte jag en sväng förbi Therese. Helena var där och jag har köpt några glas till henne så jag lämnade dem där så att hon skulle slippa behöva åka hem till mig. Klantigt nog glömde jag min handväska där så hon var tvungen att åka förbi här ändå på vägen hem...

Nedan är en bildkavalkad från resan till Schweiz. 
På fredagen när vi kom dit myste vi hemma hos Caroline med att äta pizza som vi gjorde på deras raclettegrill. Gott och roligt! 
På lördagen åkte vi till Luzern och gick längs med sjön in till staden. Det var underbart väder så det var en skön promenad. På kvällen var vi hemma hos Carolines förädlar och på söndagen var det dags för dop. Dopet gick bra trots att det ibland var lite svårt att förstå prästen hehe. Efter dopet åt vi en trerätters middag på en mysig restaurang. Mycket god mat! Bilderna får tala för sig själva. Tack Caroline och Marco för en jättemysig helg och för att jag fått förtroendet att vara gudmor till er fina son Ben!
♥♥♥


























fredag 14 mars 2014

KunoQvist

Här kommer två egopics som visar mina nya glasögon och det fantastisk fina halsbandet som mamma gjort till mig. Så fint! Tack mamma! 
Glasögonen kommer från KunoQvist.


fredag 7 mars 2014

Nya glasögon och dop i Schweiz

Äntligen efter några år utan ordentliga glasögon har jag fixat ett par nya. De känns ok än så länge. Svårt att välja tycker jag! Kolla in det fina fodralet jag fick till glasögonen.
I måndags till tisdags var jag i Tyskland och där hittade jag dessa härliga vår/sommar skor. 
Idag åker vi till Schweiz för att vara med på dog. Jag ska vara gudmor :) 
Längst ner i inlägget är en glimt av de kläder jag köpt med till Ben som Caroline beställt.