måndag 21 april 2014

Påsk 2014

Vilken påskhelg det varit! Fint väder, sköna dagar, trevligt umgänge, träning...listan kan bli lång!

Vi har verkligen njutit fullt ut. Egentligen skulle vi ha börjat med att bygga mur denna helgen men Erik har haft ont i sin ischias så det får vänta till nästa helg. Tror det var lite tur i oturen för det har varit så skönt att bara vara och ta dagen som den kommer. Trots att man inte har något inplanerat så fylls dagarna ändå. Jag har tränat varje dag vilket känns grymt skönt!

Bjuder på några bilder från helgen, mest från påskafton.







fredag 18 april 2014

Emma 1 år

Igår var jag med och firade söta Emma, mitt gudbarn, som fyllde 1 år. Så mysigt och roligt! 
Fick jättegod hamburgare och tårta. Även jag fick en tidig födelsedagspresent. En ljusstake som jag suktat efter så lääänge! Blev så glad! Tack Maria med familj! 





söndag 6 april 2014

Produktiv dag!

Idag har varit en produktiv dag!

Jag började dagen med att städa i köket medan Erik och Arne fixade utemöblerna. Jag torkade alla skåpsluckor, diskade besticklådorna och gjorde rent diskmaskinen.
Sedan var det dags för lunch, pasta med korv och bönsallad blev det. Efter lunchen förberedde jag en deg som fick jäsa medan jag var på gymmet. Där körde jag först ett Tabata pass och sedan gick jag 30 min på löpbandet. Skönt!
Åkte hem och duschade och delade degen i två delar och lade i två brödformar. Åkte till affären och veckohandlade under tiden degen jäste en timme till. Hem igen och satte brödformarna i ugnen och förberedde kvällsmaten som fick bli nybakt bröd med tillbehör. Gott!




lördag 5 april 2014

Marrakechdesign

God morgon lördag!

Uppe med tuppen!...njae kanske inte riktigt men uppe är jag och dricker kaffe och om en stund ska jag träna. Ett pass core och ett pass RPM(en form av spinning). Skönt att börja dagen så!

Är inne i en period just nu när jag vill göra om allt hemma! Kanske inte allt med framförallt vardagsrummet. Har hittat massor av inspiration på nätet, inte bara till vardagsrummet utan också till en tavelvägg jag vill ha i hallen mellan badrummet och sovrummen och fantastiska kakel som vi kan ha till framtida badrum på andra våning från Marrakechdesign

Här kommer lite inspirationsbilder från Marrakechdesign ->



fredag 4 april 2014

tisdag 1 april 2014

H U S

Kan helt enkelt inte få nog av hus... Hittade skålen och servetterna på Lagerhaus och ljushållarna på TRG. Till bra pris också!